Ciutat Feliç, un projecte per a fer AMPA

Imaginar, construir, crear, emocionar, compartir, col·laborar, defensar valors…

Tot això és el que la FAMPA-Castelló Penyagolosa vol fer sentir a les seues AMPA a través d’una activitat diferent, pensada per a compartir temps i establir llaços entre col·lectius. El projecte es diu CIUTAT FELIÇ i és una invitació a la posada en comú d’idees per a pensar una societat millor. Les associacions de Mares i Pares tenim aqueixa missió, millorar l’educació de hui per a construir una societat més justa, igualitària i democràtica per als nostres fills i filles.

El projecte es va presentar en la FAMPA-Castelló Penyagolosa davant les coordinadores d’AMPA de Vila-real, Nules, Castelló i Almassora. L’activitat va consistir a crear una casa de fusta decorada amb mosaic de ceràmica de colors i pintada amb la inspiració artística de cadascun. El resultat va ser un conjunt de cases diferents, cadascuna amb un missatge que reflectia els valors socials de cada participant. Aquestes creacions són el punt de partida per a establir col·laboracions, fomentar la participació, l’associacionisme, la llibertat d’expressió, el respecte i la tolerància.

Volem que les AMPA enguany participen d’aquesta CIUTAT FELIÇ i per a això organitzarem moments de trobada amb elles per a avançar junts amb noves propostes posades en comú.

Comença el curs i les novetats se succeeixen. Est serà un bon any, AMPA.