FAMPA Castelló anuncia les AMPAS guanyadores del concurs de fotografies

La federació ressalta la creativitat i diversitat territorial dels participants

FAMPA Castelló ha donat a conéixer el nom de les AMPAS que han aconseguit el premi del concurs que va impulsar l’entitat a l’abril. Sota el títol #JoEmQuedeEnCasa, la federació va dissenyar un certamen de fotografia amb l’objectiu que l’alumnat i les famílies dels centres públics compartiren vivències i instantànies sobre com passaven el seu temps en el confinament. Famílies de diversos territoris de la província van respondre omplint les xarxes d’imatges que mostraven tot tipus de moments domèstics: manualitats, sessions de cuina, esport a casa i moltes més activitats van quedar capturades per al concurs i serveixen ara per a recordar aquest temps extraordinari a casa.

La participació i la diversitat d’enviaments va posar molt difícil al jurat de la federació la decisió. FAMPA Castelló ha reconegut l’originalitat creativa, la tècnica i la capacitat d’expressar les experiències personals i familiars en el confinament de les AMPAS dels centres: Gregal (Castelló), Novenes de Calatrava (Borriana), Les Useres, IES Politècnic (Castelló), Ejército (Castelló), Cervantes Dualde (Betxí) i Mestre Caballero (Onda).

Com especificaven les bases del concurs, les AMPAS premiades comptaran amb la col·laboració i el suport de FAMPA Castelló per a realitzar activitats com tallers, contacontes, jocs, lots de llibres, material… Iniciatives que acordaran amb la federació abans del 31 d’octubre.

El certamen, de temàtica lliure i sense límit de participació, estava destinat a participants d’entre 1 i 16 anys que estudiaren en centres amb AMPAS pertanyents a FAMPA Castelló. La federació agraeix la participació i creativitat dels participants i trasllada la seua enhorabona als guanyadors.

 

Fotos de la publicació: AMPA Cervantes Dualde de Betxí (superior) i IES Politècnic de Castelló (inferior).

ESTER PARDO - AMPA POLITECNIC