Informació de Conselleria sobre el curs 2020-2021 i la COVID-19

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat un document, amb data 1 de juliol i dirigit als centres, on dóna resposta a les preguntes freqüents relacionades amb l’organització per al pròxim curs 2020-2021 dels centres públics que imparteixen educació Infantil i Primària.

La guia té l’objectiu d’esclarir alguns dubtes que puguen tindre els equips directius en la seua planificació del pròxim curs. Cada centre, a partir de la proposta general de planificació de la Conselleria, està elaborant el seu propi pla.

Entre altres temes, Conselleria tracta qüestions com la matrícula i les unitats autoritzades, la ràtio i els espais del centre, la composició dels grups, les plantilles, els plans de contingència, i el menjador.

Aquest document està publicat en una pàgina específica de la Conselleria en relació al COVID-19. En ella, hi ha informació sobre la normativa, els vals menjador, el pla MULAN i les comunicacions cronològiques remeses als centres i a les famílies.