Les AMPA demanen l’ajornament del debat sobre la jornada escolar

  • FAMPA Castelló sol·licita que s’elabore un estudi rigorós

La Federació d’AMPA de la província de Castelló insisteix a la Conselleria d’Educació que s’ajorne el debat de les jornades continua i partida. Una de les causes d’aquesta instància és la situació sanitària, ja que afecta la participació de les famílies.

Per altra banda, l’entitat reivindica la necessitat de fer arribar a les mares, pares, tutores i tutors informes i estudis de qualitat que valoren efectivament els avantatges i inconvenients d’ambdues opcions, per tal de valorar exhaustivament la millor opció per a les xiquetes i xiquets.

Encara que s’han publicat documents que tenien l’objectiu d’esclarir dubtes, les famílies consideren que no són suficients i que es necessiten més recursos i temps per a prendre una decisió tan important com aquesta.

La pandèmia i tots els aspectes que s’han derivat d’aquesta fan que aquest no siga un bon moment per a fer canvis en la jornada escolar ni per a prendre decisions, ja que aquestes han d’estar fonamentades en la màxima informació i dades possibles.