FAMPA Castelló Penyagolosa diu NO A LA GUERRA

La federació d’AMPA de Castelló condemna els atacs militars de Rússia a territori ucraïnés i clama per la pau i la no-violència

Davant la intervenció militar de Rússia a Ucraïna, FAMPA Castelló Penyagolosa vol mostrar el seu més rotund rebuig a la intervenció armada, així com a la guerra desencadenada a territori ucraïnés, donant suport a una solució pacífica i dialogada, sempre des de la no-violència i la restitució de la pau, la convivència i la justícia.

Un dels pilars fonamentals de l’escola pública és l’educació en valors de pau, solidaritat i fraternitat i és per això que la Federació clama pel NO A LA GUERRA i exigeix que cessen totes les guerres actives al món i en particular la iniciada amb la invasió de Rússia a Ucraïna.

Com en tota guerra, els que més perden i els que més pateixen la violència són els més empobrits, els qui hui dia malviuen en camps de refugiats, passant fam, fred i misèries, especialment els xiquets i xiquetes, la formació integral dels quals com a persones, afectades per tanta violència, tardarà generacions a ser recuperada.

FAMPA Castelló Penyagolosa enarbora de nou el NO A LA GUERRA, aquell crit que es va sentir en totes les manifestacions multitudinàries a tota Espanya el febrer de 2003 contra la guerra en Irak. Es suma totes les manifestacions que es convoquen i comunicats de condemna i demana al govern d’Espanya siga conseqüent i demostre que un govern progressista està a favor de la pau.