FAMPA Castelló recolza a xiquetes i xiquets refugiats

  • Els centres de la província es preparen per a rebre nou alumnat

FAMPA Castelló Penyagolosa dona suport a les famílies i menors que arriben als municipis de la província i insta a la població a fomentar la inclusió en tots els àmbits, sobretot l’educatiu. 

Les institucions han de ser conscients que han de vetlar pel benestar dels xiquets, xiquetes i adolescents i donar resposta a les seues necessitats. Per tant, s’ha de preveure ja com donar resposta a l’augment de l’escolarització en aquesta recta final del curs.

La federació reivindica la urgència de planificar l’adaptació dels menors, en la mesura del possible, i d’aconseguir la plena inclusió. Per això, és necessari que aquestes persones tinguen l’oportunitat de seguir formant-se en una escola, com defensa FAMPA Castelló, acollidora, inclusiva, oberta, pública i de qualitat. 

Finalment, animem a les famílies a col·laborar amb la recollida solidària en matèria d’ajuda humanitària que realitzen els seus centres educatius (col·legis, instituts) i els ajuntaments, preferiblement en punts oficials i centralitzats.