FAMPA Castelló convoca el Concurs de Contes en valencià

Amb motiu del dia del llibre i amb la finalitat de fomentar l’escriptura i lectura en valencià, la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnat Castelló Penyagolosa anima a l’alumnat de primària membre de les AMPA federades a participar en el seu CONCURS DE CONTES.

La temàtica és lliure sempre que es tracte d’un conte en valencià. Les històries poden tindre canvis de guió: incloure o canviar personatges o escenes.

Els deu contes més votats apareixeran publicats en la revista Les millors històries mai contades. Així mateix, la federació atorgarà a les Associacions de Mares i Pares d’Alumnat guanyadores un lot de llibres per a les seues biblioteques.

Els treballs poden ser presentats fins al dia 30 d’abril de 2022.

Us adjuntem les bases del concurs.

Concurs de contes