La FAMPA Castelló Penyagolosa forma a les famílies de més de 20 AMPA durant febrer

Durant el passat mes de febrer la FAMPA Castelló Penyagolosa ha realitzat una vintena de formacions i tallers a AMPA de la província federades. Els cursos i tallers han sigut impartits pels formadors de la federació principalment de forma presencial a centres de Castelló, Sant Jordi, Benicàssim, Borriana, l’Alcora, Sant Mateu, Benassal, Morella, Vila-real, Peníscola, Vall D’Uixó i Vinaròs.

Els cursos més sol·licitats per aquestes AMPA han estat el taller “Xarxes socials: riscos i oportunitats” impartit per Macarena González (treballadora social) per a famílies de xiquets/es de primària i secundària en el que han pogut aprendre a no témer a les Xarxes socials, a conéixer els riscos que presenten, però també sent conscients de totes les oportunitats que ens brinden.

Sobre el tema de les noves tecnologies també s’ha impartit en diversos centres la formació “Per què acaben depenent els nostres fills i filles de les noves tecnologies?”. En aquest, la psicòloga Fàtima Gavara ens explica els motius pels quals els menuts i menudes poden acabar enganxant-se a les xarxes.

També s’ha impartit en diversos centres el “taller pràctic de Resolució de Conflictes”. En aquest, Macarena González explica a les famílies com resoldre conflictes i com fer-ho sempre des de la pau, per donar exemple als menuts i menudes.

Per últim, diverses AMPA han sol·licitat el curs “Hàbits saludables des de la família”. En aquest, la nutricionista María Ferrer ens conta tot allò que és important relacionat amb l’alimentació saludable dels nostres fills/es en funció de l’etapa en la qual es troben, i ens parla de com podem resoldre els conflictes que envolten al menjar a les nostres cases amb els nostres fills i filles.

A banda d’aquests, durant el mes de febrer també s’han realitzat tallers de mindfulness i educació viària i formacions d’educació sexual conscient i en positiu, autoestima, corresponsabilitat en la família i comportament infantil…

Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa animem a les AMPA a què sol·liciten totes aquestes formacions i moltes més escrivint un correu a info@fampacastello.org, perquè no hi ha millor manera d’acompanyar els nostres fills i filles en la seua infància i adolescència que aprenent sobre totes aquelles qüestions que poden preocupar-nos en cada etapa de la seua evolució.