Serveis

Atenció, assessorament i Serveis continus a les Associacions de Pares/Mares d'Alumnes/as de la província de Castelló

FAPA Castelló ´Penyagolosa´ és una organització amb personalitat jurídica pròpia que té per finalitat ser òrgan de relació i coordinació entre les Associacions de Pares/Mares d´Alumnes/as (AMPA) de la província de Castelló que la formen, així com defendre els seus interessos, a fi de potenciar les seves respectives possibilitats d´actuació i facilitar d´aquesta manera l´òptima consecució dels propòsits i fins.

La Federació és l´organització a la qual poden adreçar-se les AMPA per obtindre uns serveis d´atenció com els que s´enumeren a continuació:

ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

Per a totes les activitats exercides dins i fora del centre escolar. També cobreix les activitats esportives i les visites culturals.


ASSESSORAMENT AMPAs

Atenció personalitzada a les AMPAS, mitjançant cita prèvia concertada telefònicament o bé telefònicament: De dilluns a divendres de 9:00 a 15:00.


GABINET COMUNICACIÓ:

Qualsevol notícia que considereu important, podeu posar-vos en contacte de dilluns a divendres de 9:00 a 15:00.


GABINET DE FORMACIÓ: REALITZACIÓ DE XARRADES I CURSOS

Escola de Pares. D´aquesta manera, FAPA Castelló ´Penyagolosa´ contribueix amb el moviment associatiu de pares i mares d´alumnes dotant les AMPA d´activitats de formació, com són els cursos, i de programes de participació amb jornades, trobades i congressos.
Fes clic ací per a conèixer el nostre calendari d’activitats..