Serveis

Atenció, assessorament i Serveis continus a les Associacions de Pares/Mares d'Alumnes de la província de Castelló

FAMPA Castelló ´Penyagolosa´ és una organització amb personalitat jurídica pròpia que té per finalitat ser òrgan de relació i coordinació entre les Associacions de Pares/Mares d´Alumnes (AMPA) de la província de Castelló que la formen, així com defendre els seus interessos, a fi de potenciar les seues respectives possibilitats d´actuació i facilitar d´aquesta manera l´òptima consecució dels propòsits i fins.

La Federació és l´organització a la qual poden adreçar-se les AMPA per obtindre uns serveis d´atenció com els que s´enumeren a continuació:

ASSEGURANÇA DE RESPONSABILITAT CIVIL

Per a totes les activitats exercides dins i fora del centre escolar. També cobreix les activitats esportives i les visites culturals.


ASSESSORAMENT AMPA

Atenció personalitzada a les AMPA, mitjançant cita prèvia concertada telefònicament o bé telefònicament dimarts, dijous y divendres de 9.00 a 14.00 hrs., y els dilluns de 17.00 a 18.30 hrs.


GABINET COMUNICACIÓ

Qualsevol notícia que considereu important, podeu posar-vos en contacte telefònicament dimarts, dijous y divendres de 9.00 a 14.00 hrs., y els dilluns de 17.00 a 18.30 hrs.


GABINET DE FORMACIÓ: REALITZACIÓ DE XARRADES I CURSOS

Escola de Pares. D´aquesta manera, FAMPA Castelló ´Penyagolosa´ contribueix amb el moviment associatiu de pares i mares d´alumnes dotant les AMPA d´activitats de formació, com són els cursos, i de programes de participació amb jornades, trobades i congressos.
Fes clic ací per a conèixer el nostre calendari d’activitats.