Serveis

Serveis de Suport Integral per a les AMPA Federades

La FAMPA Castelló Penyagolosa és una entitat amb personalitat jurídica pròpia que té com a missió principal facilitar una efectiva connexió i coordinació entre les AMPA federades. El nostre propòsit és defensar els interessos d’aquestes associacions, amb l’objectiu de reforçar les seues capacitats d’acció i ajudar-les a assolir els seus objectius i finalitats.

La Federació posa a disposició de les AMPA una àmplia gamma de serveis d’atenció continua, que inclouen:

ASSEGURANCES

Assegurança de Responsabilitat Civil: cobreix les activitats organitzades o gestionades per les AMPA.
Assegurança de responsabilitat dels equips de govern i administració: Dona cobertura als membres dels equips directius i d’administració de les AMPA per responsabilitats durant l’exercici dels seus càrrecs.

Portal de gestió d’assegurances

ASSESSORAMENT

Atenció personalitzada a les AMPA els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 8:30 h a 14 h i dimecres de 8:30 h a 14 h i de 16 h a 18:30 h, de manera presencial amb cita prèvia o a través de:

Telèfon: 964 254 216

WhatsApp: 656 84 14 15

Correu electrònic: info@fapacastello.com

FORMACIÓ

La federació ofereix a les AMPA formació tant per a les famílies associades com per a les mateixes juntes directives de l’associació. Es pot consultar l’oferta formativa del projecte “La FAMPA et Forma” a la pestanya de “Formació” del web. A més, de la resta de formacions, jornades o activitats, informem a través de les xarxes socials o a l’apartat “Esdeveniments”.

COMUNICACIÓ

Gabinet de comunicació, contacte amb mitjans de comunicació, butlletí setmanal i informació mensual…

Contacte amb el departament de comunicació: 673 33 80 94 o comunicacio@fapacastello.com