I GIMCANA DEL CONEIXEMENT FAMPA CASTELLO PENYAGOLOSA

Portada

Bases per al concurs de Gimcana del coneixement de la Federació d’AMPES FAMPA Castelló – Penyagolosa.

  • És un concurs adreçat a alumnat que estiga cursant 4t PRI, 5è PRI, 6è PRI, 1r ESO, 2n ESO, 3er ESO i 4t ESO durant tot el procés del premi, i que pertanyen a un AMPA federada en la Federació d’AMPES FAMPA Castelló – Penyagolosa.

Cada persona només podrà presentar-se en una modalitat.

  • El concurs estarà basat en proves amb puntuació acumulativa. Les proves discorreran  en la província de Castelló i seran en la seua majoria de tipus fotografic.

MODALITAT INDIVIDUAL O GRUPAL

NOM I COGNOMS de cada concursant

EDAT/CURS

CENTRE

CORREU ELECTRÒNIC

TELÈFON DE CONTACTE

Les inscripcions es podran fer al llarg de tot el concurs.

  • Propietat intel·lectual: les imatges quedarà en propietat exclusiva i

permanent de la Federació, que tindrà completa llibertat per a utilitzar-les total o parcialment o per a modificar-les en el moment i la forma que consideri necessària.  La documentació relativa al treball premiat quedarà en poder de la

Federació, que podrà fer us lliure de la mateixa, reservant-se el dret de publicació i difusió dels treballs presentats, citant al seu autor/a, sense que allò devingué ningun dret als mateixos. La documentació presentada no serà retornada.

  • El jurat estarà format per membres de la junta de FAMPA i membres d’AMPES federades que ho sol·liciten. Per a la valoració dels premis es tindrà en compte la quantitat de punts aconseguida al llarg de tot el concurs.
  • El termini del concurs s’iniciarà el dia 18 de desembre de 2017 i finalitzarà a les 12 de la nit del dia 28 de maig de 2018.

El 4 de juny l’organització comunicarà el nom i/o noms dels guanyadors. Per a tal efecte s’utilitzarà les xarxes socials de FAMPA Castelló – Penyagolosa, així com un correu electrònic personalitzat per als guanyadors.

El 11 de juny es farà el lliurament del premi. És imprescindible que les persones guanyadores assisteixin a l’esmenta’t acte per a la recepció del premi i realitzar la fotografia corresponent.

Es concediran 2 premis per a cada categoria.

Informació 1a prova:

1 prova- valenciano