Pares i mares de l’escola pública de Castelló van assistir dijous passat a un taller en línia enfocat a facilitar la tornada a l’escola a les famílies que, enmig d’una pandèmia sense precedents, estan “obligades” a confiar que tot anirà bé. Són dies de moltes emocions. A casa es respira inquietud i preocupació per com es desenvoluparà la tornada a les aules i les famílies tenen molts dubtes.

Per això, FAMPA Castelló Penyagolosa va oferir un taller impartit per Gracia Vinagre, psicòloga especialitzada en gestió emocional, amb l’objectiu de fomentar la calma i la confiança de pares i mares en aquests primers dies de classe.

Durant el taller, es van mostrar eines per a aplicar en família sobre com fer front a la incertesa que vivim, com enfocar l’inici de curs als nostres fills i filles i com aprendre a gestionar l’estrés i el canvi.

Empatia, paciència i confiança van ser les paraules que més es van repetir durant el taller, a més d’oferir consells pràctics per a utilitzar una comunicació més efectiva amb el professorat. Les preguntes dels assistents van completar aquest espai d’escolta i de participació.

Consulta la presentació i altres materials:

Curs-claus-per-a-tornar-al-col.le_.pdf

Como afrontar la vuelta al cole-info