Calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i privats de la Comunitat Valenciana

📅 Es publica el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana
Accés al procediment:

1.Es tramitarà de manera electrònica. En tant que el procediment d’admissió per al curs 2021-2022 es tramita íntegrament de manera electrònica, el format vàlid i oficial de tota la documentació serà únicament el que estiga disponible a l’espai habilitat per a l’admissió de l’alumnat en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

2. Les persones sol·licitants que no tinguen la possibilitat d’accés a mitjans electrònics, han d’acudir al centre en què se sol·licite plaça com a primera opció, que serà habilitat com a punt d’atenció als usuaris. Tots els centres sostinguts amb fons públics seran centres d’atenció als usuaris.

3. La direcció general de Centres Docents publicarà una resolució per la qual es dicten les instruccions necessàries al procediment d’admissió en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, Secundària Obligatòria i Batxillerat, que es publicarà en el DOGV i en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

➡ Es pot consultar en la RESOLUCIÓ de 29 de març de 2021, del director general de Centres Docents, per la qual s’estableix el calendari d’admissió de l’alumnat en els centres públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, per al curs 2021-2022.
Calendari admissió alumnat curs 2021_2022
Calendari admissió alumnat curs 2021_2022 (1)