Azul Blanco Naranja Iconos Archivo Rectángulo Mediano Sitio Web

Estimades famílies,

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el nou butlletí de la Fampa Castelló, la convocatòria de les Assemblees Ordinària i Extraordinària, que tindrà lloc el pròxim dissabte 29 de maig, en el Museu de Belles Arts de Castelló (Avda. Germans Bou, 28). L’Assemblea Ordinària es celebrarà a primera convocatòria a les 9:15 hores i en segona a les 9:45 hores. L’Assemblea Extraordinària serà a les 11:00 hores i la segona convocatòria a les 11:30 hores. Us adjuntem el formulari d’inscripció i presentació de candidatura.

A més a més, aquesta setmana es va realitzar la xarrada “Els ODS i les famílies en acció, localitzant reptes globals”, de la mà d’Esther Paulo, de l’Associació Valencian pel foment de l’Economia pel Bé Comú (AVEBC), seguint els objectius de desenvolupament sostenible.

També us compartim una proposta cultural en la línia del Dia Internacional dels Museus, que es celebra del 18 al 23 de maig, amb el catàleg del Museu de Belles Arts de Castelló, inspirat en aquest dia.

Butlletí FAMPA 28 CAS Butlletí FAMPA 28 VAL