Azul Blanco Naranja Iconos Archivo Rectángulo Mediano Sitio Web

Estimades famílies,

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el nou butlletí de la Fampa Castelló, amb un article sobre per què és important participar en la Junta Directa de la Fampa, amb motiu de la celebració de l’Assemblea General el pròxim 29 de maig, en el Museu de Belles Arts de Castelló.

També compartim un seminari online sobre la publicitat alimentària i el seu impacte en la salut infantil. Aquest taller està organitzat per la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares de l’Alumnat (CEAPA), i serà el pròxim 31 de maig, de 18:00 a 19:30 hores.

A més a més, compartim amb vosaltres una proposta cultural per a poder gaudir aquest cap de setmana. La Fundació Caixa de Castelló organitza aquest dissabte 22 de maig el taller olfactiu “Olor de Castelló: Percepcions olfactives de Colecció olorVISUAL” Aquest taller té aforament limitat i entrada gratuïta amb reserva prèvia en cultura@fundacioncajacastellon. Més informació al telèfon 964 232 551.Butlletí FAMPA 29 CAS Butlletí FAMPA 29 VAL