Azul Blanco Naranja Iconos Archivo Rectángulo Mediano Sitio Web

Benvolgudes famílies,

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el nou protocol de mesures de prevenció i higiènic sanitàries en els actes de final de curs, on podreu visualitzar algunes de les mesures com la distància de seguretat, l’ús de mascareta i la celebració dels actes en l’aire lliure, entre altres normes.

També us compartim un taller de nutrició i alimentació conscient per a les famílies, que serà online i es realitzarà també en dues sessions: El dimecres 2 de juny de 18.30 a 19.30 hores i el dilluns 7 de juny de 18.30 a 19.30 hores.

A més a més, us compartim una proposta cultural de RECREACAS, una activitat  que es realitzarà el dissabte 5 de juny, de 10.30 a 11.30 hores, on es durà a terme el primer d’un cicle de tallers virtuals. Aquest taller està dirigit a infants de 5 a 7 anys i es farà mitjançant la plataforma Zoom.

Teniu tots els enllaços al clickar damunt de les  imatges del butlletí._Butlletí FAMPA 30 CAS _Butlletí FAMPA 30 VAL