Azul Blanco Naranja Iconos Archivo Rectángulo Mediano Sitio Web

Estimades famílies,

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el butlletí número 32 de la Fampa, en el que recopilem informació que ha arribat aquesta setmana, com la publicació del calendari escolar per al curs 2021/2022, on es publiquen les vacances per al curs, així com l’inici el pròxim 8 de setembre i la finalització el 17 de juny per als alumnes de l’ESO, Batxiller i FP, i el 21 de juny per a Infantil i Primària.

També us adjuntem una proposta cultural per a gaudir amb els més menuts aquest cap de setmana en Orpesa, on s’ha celebrat per segona vegada el Mercat de Cultura Infantil, on es realitzen activitats de tot tipus, des de conta contes, teatre i concerts, per a gaudir en la població costanera.

Finalment, compartim també les ajudes per al curs 2021/2022 de transport, publicat en el DOGV per Conselleria d’Educació, on estan les bases per a poder demanar-les.

Per a més informació, consulteu a info@fampacastello.org.

 

BUTLLETÍ FAMPA 32 CAS BUTLLETÍ FAMPA 32 VAL