La Generalitat publica les ajudes per al transport escolar

Ajudes per al transport escolar 2021-2022

Estimades famílies,

Com bé sabeu, Conselleria d’Educació ha publicat les bases per a sol·licitar les ajudes per al transport escolar. Les ajudes es poden presentar des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució fins a la finalització del període de formalització de la matrícula si continua en el mateix centre, o durant el període de formalització de la matrícula en cas que canvie de centre educatiu.

Podran ser persones beneficiàries del servei escolar complementari de transport l’alumnat que es trobe en algun dels casos següents:

  1. Alumnat de segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria quan haja sigut escolaritzat en un centre d’un municipi diferent del de la seua residència però no existia en aquesta oferta educativa.
  2. Alumnat escolaritzat en centres o aules específiques d’educació especial.
  3. Alumnat d’Educació Infantil de segon cicle, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria en domicili habitual del qual, acreditat degudament, estiga a una distància igual o superior a 3 km del centre educatiu en què estiga escolaritzat seguint la trajectòria de menor distància accessible i segura.

Us adjuntem el document publicat per la Conselleria d’Educació.