Estimades famílies,

Aquesta setmana compartim amb vosaltres el recordatori de les ajudes de Conselleria d’Educació per a les AMPA, qui va publicar la resolució del 15 de juny de 2021, on es subvencionen un total de 240 ajudes de 800 euros. En aquesta, es subvencionen les activitats realitzades des de setembre de 2020 fins al termini concedit en la resolució per a la justificació. El termini de presentació de sol·licituds i documentació és fins el 21 de juliol.

 

També us presentem les VI Jornades Educatives titulades “Fem escola, fem ciutat”, que es celebraran el divendres 3 i dissabte 4 de setembre. Amb Javier Abad i Ángeles Ruiz de Velasco (Divendres), Mar Romera (Divendres) i David Bueno i Francesco Tonucci (Dissabte), entre altres experts. L’entrada és gratuïta i és imprescindible inscripció.

Finalment, us presentem una proposta cultural “Contes a peu de mar”: Una manera diferent de gaudir a l’aire lliure, en espais amplis i complint totes les normatives sanitàries, d’experiències lúdiques per a compartir entre pares i fills. És per això que aquest dimecres, 21 de juliol, Eva Andujar estarà a la platja El Pinar de Castelló per a contar “Ropa tendida”, a les 19:30 horas.

 

BUTLLETÍ FAMPA 37 (1) BUTLLETÍ FAMPA 37