Eleccions a consells escolars de centre

Estimades famílies de les AMPA,

El pròxim 18 de novembre són les eleccions a consells escolars de centre. Aquests consells són l’espai on es prenen les decisions dels col·legis i instituts, per tant, és necessari que els equips directius compten amb la participació i opinió de les famílies.

L’adhesió de mares i pares als Consells Escolars de centre juga un paper fonamental en l’educació de les nostres filles i fills, ja que suposa col·laborar en el funcionament de les escoles per tal de millorar el desenvolupament i les condicions de l’ensenyament.

Així doncs, des de la FAMPA Castelló Penyagolosa us animem a presentar les vostres candidatures. Per a fer-ho s’ha d’emplenar l’annex oficial i lliurar-lo al vostre centre. Us adjuntem el document que heu d’emplenar i el cartell “Presenta la candidatura de l’AMPA”.

Salutacions cordials,

Pep Albiol,

President de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes Castelló Penyagolosa.

candidatura_Cartell Annex IV-B1