Jornada d’Inclusió: Suport per a les famílies d’alumnes amb necessitats específiques

La Jornada d’Inclusió “Suport per a les famílies d’alumnes amb necessitats especifiques” tindrà lloc dissabte 28 a la Sala d’Actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real.

FAMPA Castelló Penyagolosa i la Confederació Gonzalo Anaya organitzen l’esdeveniment que començarà a les 10.00 h i que es podrá seguir en directe pel canal de Youtube.

A petició de les famílies amb filles i fills escolaritzats en Educació Especial de Castelló, FAMPA Castelló Penyagolosa i la Confederació Gonzalo Anaya han programat aquesta jornada a Vila-real per informar sobre els drets de les persones amb discapacitat, l’orientació educativa i els suports del sistema educatiu públic i de la dependència.

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Fundació Caixa Rural de Vila-real i es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube de les entitats organitzadores, començarà a les 10.00h i finalitzarà a les 13.30h. Serà presentat pel president de FAMPA Castelló Penyagolosa, Josep Albiol Esteller, i estarà conduit pels alumnes invitats del CEE Castell Vell: Ricardo, Ruben, Ihara i Eduardo, que s’encarregaran de presentar als experts i les seves ponències i marcar els diferents horaris de la jornada.

L’esdeveniment constarà de dos ponències, la primera a càrrec de Mercedes Lizcano Díaz, advocada experta en Dret de discapacitat, que ens situarà sobre El nou escenari de la discapacitat. La segona ponència a càrrec de les treballadores socials María Alcalà i M. Amparo Ferrer, que ens formaran sobre Intervenció familiar a l’àmbit conductual i Discapacitat intel·lectual i Altes capacitats intel·lectuals.

Per finalitzar la jornada, s’obrirà un torn de preguntes, propostes i suggeriments per part de les famílies assistents als experts que formaran la taula rodona.

1