Sabíeu que aprendre a perdonar és una de les millors maneres de ser feliços?

Doncs així és! Segons un estudi sobre la felicitat, el primer motiu per a la nostra infelicitat és viure amb ressentiment.

Com des de la FAMPA Castelló Penyagolosa us volem veure feliços, us presentem una xerrada titulada “Aprenent a Perdonar” que impartirà, el dimarts 20 de desembre a les 18 h, el nostre formador Juan Manuel Jiménez Robles de manera en línia.

Juan Manuel és llicenciat en Psicologia i doctor en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament per la Universitat Jaume I de Castelló. A més ha cursat postgraus en Pedagogia en les universitats de Salamanca i d’Alacant.

En aquesta xerrada veurem que perdonar ens allibera del ressentiment, de manera que puguem ser individus i famílies més felices. A més veurem que es pot aprendre a perdonar, i per a això ens centrarem en un model psicològic del perdó que ha demostrat científicament la seva eficàcia.

Voleu participar? doncs és fàcil, només heu d’emplenar el següent formulari abans del dia 19 de desembre i rebreu l’enllaç per a assistir a la formació.

Recordeu:

No us ho podeu perdre!