Una iniciativa de l’AMPA del CAES Lleonard Mingarro de la Vall d’Uixó

Des de l’AMPA del CAES Lleonard Mingarro de la Vall d’Uixó han començat amb entusiasme i felicitat el nou curs.

Els i les sòcies de l’AMPA han rebut ja alguns detalls d’inici de curs que segur que seran molt pràctics.

Els xiquets i les xiquetes nouvinguts de la classe de dos anys tenen una agenda personalitzada perquè les famílies estiguen assabentades del dia a dia a l’escola; l’alumnat de les classes d’infantil 3, 4 i 5 anys ha rebut un lot amb un raspall de dents, un rellotge de sorra per a controlar el temps del raspallat i un parell de necessers a conjunt.

L’alumnat des de primer fins a sisé també ha rebut una agenda per tenir el curs ben organitzat.

L’AMPA d’aquesta escola està profundament agraïda per la participació activa de les famílies que s’associen a l’AMPA cada any i que confien plenament en les seues iniciatives.

Si a la vostra AMPA també està liderant iniciatives innovadores i creatives, compartiu-ho amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@fapacastello.com o un whatsapp al 673 33 80 94. Estarem encantats d’escoltar les vostres històries i de compartir-les.