La FAMPA et forma 2023-2024


A continuació us deixem el llistat dels cursos i xerrades que us oferim per al curs 2023-2024.

Si la vostra AMPA està interessada en qualsevol d’ells, podeu contactar amb nosaltres per a sol·licitar-la.

📞 656 84 14 15A més, si voleu més informació sobre les formacions i els tallers, us deixem els vídeos en els quals els mateixos formadors us expliquen de què va cada un.
Normes per a sol·licitar les formacions o els tallers

  • Les xarrades que es realitzaran durant l’any educatiu seran les aprovades en els projectes d’activitats de la Confederació Gonzalo Anaya i FAMPA Castelló Penyagolosa. Ambdós aprovats per les seues assemblees, i es podran dur a terme en dies laborals i en horari que afavorisca l’assistència més gran dels pares i mares.
  • Totes les formacions i els tallers seran impartides pels formadors de la FAMPA Castelló Penyagolosa, i es faran segons l’orde d’arribada de sol·licituds.
  • Les AMPA sol·licitants s’encarregaran de l’organització de la xarrada o jornada i hauran d’entregar (abans de la realització de la xarrada) el certificat del centre educatiu on es realitza la formació o el taller (original, signat per director i secretari del centre amb el segell del centre).
  • Aquest curs cada AMPA podrà gaudir d’un màxim de tres formacions o tallers.

Més informació

  • L’objectiu és que les xarrades arriben al màxim nombre de pares, mares o tutors/es. Per a garantir-ho, s’establirà un sistema Inter-ampa.
  • Els formadors s’encarregaran de dur a terme el control d’assistència sobre un format d’assistència estàndard, que continga nom i cognoms de l’assistent, AMPA i localitat.