Una iniciativa de l’AMPA del CEIP Juan Sebastián Elcano

L’AMPA del CEIP Juan Sebastián Elcano del Grao de Castelló per Halloween organitza moltes activitats terrorífiques com un túnel del terror, conta contes de por per a xiquets i xiquetes menuts i grans… A més, algunes mares i pares es disfressen i fan espectacle. Eixe dia s’entreguen detalls a l’alumnat, enguany, una polsera terrorífica.

També es du a terme un concurs de treballs manuals en el que es premia una manualitat per cicle.

L’objectiu és crear un moment per unir a la família, per treballar junts i per passar un dia distint i divertit al costat dels xiquets, mestres i la resta de participants.

A continuació us deixem un vídeo que ens han enviat amb totes les manualitats guanyadores d’enguany, i algunes fotos més.

Us agrada la iniciativa? A nosaltres ens encanta.

Si a la vostra AMPA també esteu liderant iniciatives innovadores i creatives, compartiu-ho amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@fapacastello.com o un whatsapp al 673 33 80 94. Estarem encantats d’escoltar les vostres històries i de compartir-les!