Les famílies i docents de Nules participen en les Jornades Formatives

Amb el lema “Construïm ponts per educar junts” els docents i les famílies de les escoles de Nules han participat en la primera edició de les Jornades Formatives. L’objectiu d’aquesta activitat és crear espais de trobada entre els pares, mares i docents per fomentar una educació de qualitat amb més comunicació entre els diferents sectors de la comunitat educativa que són referents per als xiquets i xiquetes perquè l’ensenyament siga més efectiu i coherent.

Les Jornades Educatives es van celebrar el 20 i el 22 de gener en el Saló Caixa Rural de Nules i van comptar amb la participació d’expertes i experts que van abordar diferents temes d’interés educatiu. Una de les ponències que més interés ha generat entre les famílies ha estat la de Heixe Freire, psicòloga experta en infància i innovació educativa i autora del llibre ‘Educar en verde’ que promou la relació de la infància amb la natura. També va agradar molt als assistents la xarrada de José Ramón Gamo, expert en trastorns de l’aprenentatge i José Maria Toro, mestre, escriptor, formador i autor d “Educar con corazón”.

Alguns dels principals temes que es van abordar durant les jornades van ser la Jornada Contínua, el projecte LOVA i la pedagogia sistèmica en l’educació. També es va aprofitar la trobada per compartir experiències educatives i crear relacions entre tota la comunitat educativa per integrar a les famílies en les escoles de la localitat de Nules. L’organització ha manifestat que les jornades han estat tot un èxit de participació tant per part del professorat com de les famílies.