La federació posa a la vostra disposició un curs de formació dirigit a les AMPA, sobre el nou RGPD, que va entrar en vigor este Maig passat, és important conéixer els requisits que les AMPA han de dur a terme i fer-ho correctament, és per això, que el dissabte 6/10/2018 hem organitzat un curs de formació dirigit a les AMPA a càrrec del Formador Antonio Martín Román, Vicepresident de CEAPA i expert en protecció de dades.

Per a això necessitarem comptar amb la vostra inscripció al mateix, haureu de contestar i confirmar assistència a l’e-mail a info@fapacastello.com

En la inscripció ens indiqueu nom de l’AMPA i persona que assistirà, és recomanable que assistisca amb ordinador portàtil.

El lloc on es realitzarà el curs són les pròpies instal·lacions de la Federació, C/. Mestre Caballero, 2, 12004 – Castelló, però si l’aforament fora molt alt i la participació així ho requerira el lloc seria modificat, vos informarem puntualment del dit canvi.

cartel_181006