Jornada: convivència a les aules (9/02/19)

cartel_jornada_convivencia

Dissabte, 9 de febrer de 2019, a la Escola Oficial d’Idiomes de Castelló

L’escola te molts objectius i funcions assignades convencionalment. Però tots perden el seu sentit en absència de convivència. L’escola no és una illa en la societat. El procés educatiu és una xarxa d’actituds, de comportaments i de sentiments, però també de problemes, contradiccions i conflictes. La jornada s’estructura al voltant de la ponència Una mirada al bosque de la convivencia que ens oferirà Pedro Uruñuela Nájera, expert en desenvolupament de pràctiques per a la bona convivència escolar, membre i fundador de l’Associació Convives, convivencia en la escuela.

Consulta i descàrrega el programa complet

Per favor, per qüestions d’aforament és convenient que et registres. Gràcies!

cartel_jornada_convivencia