FAMPA dona suport a les mobilitzacions del 8M per la igualtat entre dones i homes

Per una educació coeducativa i en igualtat.

FAMPA Castelló-Penyagolosa dona suport a les mobilitzacions que es duran a terme demà divendres 8 de març a la província de Castelló.

En aquests moments en els quals des d’alguns àmbits s’intenta recuperar la segregació per sexes a l’escola o es finança amb diners públics a institucions educatives que promouen valors contraris a la igualtat, es fa més necessari que mai reivindicar una escola pública que defense la coeducació, la igualtat efectiva, la diversitat i la tolerància.

L’educació en igualtat que bandege estereotips masclistes dels llibres de text i de les aules necessita recursos per a això. FAMPA sol·licita a les administracions públiques que no retrocedisquen en els camins ja iniciats i mantinguen i amplien les mesures de coeducació, paritat i lluita contra els rols de gènere des de l’aula.

Animem a les famílies i als centres a realitzar activitats aquest dia, en les quals es pose en valor el paper de la dona i la igualtat entre tots dos sexes. Activitats coeducatives, en les quals participen tots els agents que formem part de la Comunitat educativa.