Volem conéixer el resultat de les enquestes sobre la jornada escolar

dibuix-temps-escolar-baja

Encara que ha començat ja el curs, la FAMPA Castelló Penyagolosa no ha rebut cap notificació oficial per part de l’Administració sobre els resultats de les enquestes sobre la jornada escolar, i per aqueix motiu, hem presentat una sol·licitud formal per registre d’entrada perquè, en la major brevetat possible, s’informe les famílies de l’escola pública dels resultats obtinguts en la valoració sobre el funcionament de la jornada escolar.

En l’escrit indiquem que som mares i pares compromesos amb l’educació dels nostres fills i filles, i per a poder complir amb la nostra responsabilitat dins de la comunitat educativa necessitem conéixer la informació que concerneix al benestar i aprenentatge dels nostres escolars dins de l’horari lectiu. A més, la jornada escolar és un tema pròxim a les famílies i en el qual hem participat activament amb el nostre vot. “Si no coneixem de primera mà les dades extretes de les enquestes de Conselleria no podrem decidir, opinar o triar quina jornada és la millor per als nostres fills i filles. La informació és imprescindible perquè exercim adequadament la nostra funció dins de l’educació”, afig Silvia Centelles, Presidenta de la FAMPA de Castelló.
En l’escrit de sol·licitud que hem presentat hui a Conselleria, no solament demanem els resultats globals de l’avaluació sinó també el procediment que s’ha seguit per a dur a terme l’estudi. És a dir, volem saber, quins centres han participat, com s’ha triat la mostra representativa, quines variables s’han tingut en compte, quin percentatge de famílies han participat dels centres triats; per a nosaltres és necessari contextualitzar els resultats a partir d’aquests factors per a tindre una informació més objectiva sobre la jornada escolar.