Arranca el Concurs de Targetes Nadalenques dels Premis Jesús Medrano

presentación concurso tarjetas Navidad

La FAMPA torna a donar suport a el Concurs de Targetes Nadalenques d’enguany. Les famílies de l’escola pública volem participar d’aquest esdeveniment que es va iniciar precisament a Castelló i que cada any creix en participació.

Enguany, volem animar als centres educatius al fet que participen, al fet que col·laboren en aquesta iniciativa social, creativa i que fomenta valors.

Els seus organitzadors ens van visitar ahir per a explicar-nos les característiques d’aquesta edició del concurs. El repte està a aconseguir que els nostres col·legis tinguen una representació major que altres províncies, ja que l’origen d’aquest certamen està a Castelló.

En breu començarà a caminar el concurs i anirem informant-te de les bases per a participar.

Molta sort a tots i totes.