NOTA DE PREMSA: Silvia Centelles deixa la presidència de la Federació

confe_ico_servicios_Comunicacion2

La fins ara presidenta de la Federació de Pares i Mares de Castelló, Silvia Centelles, va presentar ahir la seua dimissió en el càrrec a través d’un comunicat dirigit als seus companys de la junta directiva.

Centelles ha manifestat estar molt il·lusionada des que va començar aquest mandat en la FAMPA, però les seues circumstàncies personals l’han motivada a prendre aquesta difícil decisió. No hem d’oblidar que els càrrecs que s’ocupen en les juntes directives de les Federacions de Pares i Mares i de les mateixes AMPA són voluntaris i requereixen una conciliació òptima entre la vida personal i la vinculada a l’activitat associativa.
A partir d’aquest punt, s’inicia un procés normalitzat d’elecció de la persona que ocuparà la presidència de la federació segons marquen els seus propis estatuts. En ells es determina que serà el vicepresident actual el que ocupe provisionalment el càrrec de la presidència fins a la següent assemblea, prevista per al mes de febrer. En aquesta assemblea, es triarà a la persona que encapçalarà la junta de la FAMPA per al que queda de mandat, quasi dos anys.

La Junta Directiva agraeix i valora el treball i compromís de Silvia Centelles en la defensa de l’escola pública i dels valors que són senyal d’identitat de la FAMPA. Des de 2015, Centelles ha barallat al costat dels seus companys per a aconseguir una educació més igualitària, més democràtica i sobretot una escola laica i oberta a la societat. Aquesta labor l’ha realitzada des de diferents àmbits, des de la seua pròpia AMPA, a Vila-real, fins com a membre de la junta directiva de la Confederació Estatal CEAPA, passant per la seua presidència de la Confederació Autonòmica Gonzalo Anaya i la presidència de la FAMPA Castelló Penyagolosa.