Comencen les obres de rehabilitació del col·legi d’Educació Infantil Nuestra Señora de Lourdes, en les instal·lacions de la qual es troba situada la FAMPA Penyagolosa.
Per aquest motiu, a partir del 20 DE DESEMBRE DE 2019 us atendrem personalment en la nova ubicació provisional, concretament, en el despatx número 3 del SPE-CO2 (ANTIGA CUC), situat al carrer José Pradas Gallén, s/n 3r (enfront de l’Escola Oficial d’Idiomes), en el Raval Universitari de Castelló.

També us recordem que el telèfon de la FAMPA (964 254 216) i el nostre correu electrònic (info@fapacastello.com) continuen sent els mateixos, amb el que podreu dirigir-vos a nosaltres a través d’aquestes vies com sempre i us atendrem encantats.
Lamentem les molèsties que aquest canvi provisional d’oficina us pot ocasionar i ens posem a la vostra disposició per a atendre qualsevol inquietud que tingueu sobre aquest tema.