foto

FAMPA Castelló Penyagolosa organitza aquest concurs fotogràfic amb l’objectiu que l’alumnat i les famílies dels centres públics d’ensenyament compartisquen moments i instantànies de com estan vivint aquest confinament.

 1. Participants: Tot l’alumnat amb edats compreses entre 1 a 16 anys, que estudien en centres amb AMPA pertanyents a FAMPA Castelló Penyagolosa. (escriu-nos si tens dubtes sobre si la teua AMPA pertany a la federació).
 2. Temàtica: Lliure. Les fotografies poden ser sobre qualsevol activitat a casa de l’alumne o alumna, individual o en família.
 3. Com participar:
  1. La fotografia ha de publicar-se en Facebook etiquetant a la vostra AMPA i a FAMPA Castelló Penyagolosa. Si la vostra AMPA no té Facebook bastarà amb citar-la.
  2. Poden publicar-se tantes fotos com es vulga.
 4. Termini: S’acceptaran les imatges compartides fins al 31 de maig de 2020.
 5. Premis:
  1. Es premiaran cinc fotografies d’alumnes de famílies associades a cinc AMPA diferents.
  2. El premi consistirà en una activitat organitzada per a l’AMPA (taller, contacontes, jocs per a la festa de final de curs, lots de llibres, material per a activitats, etc.).
  3. La temàtica i la data de l’activitat dependran del centre, del cicle d’ensenyament i de les opcions que es permeten en l’actual context sanitari.
 6. Jurat, valoració dels treballs i dictamen del concurs:
  1. El jurat estarà format per membres de la junta de FAMPA, i per personesrelacionades amb la fotografia i l’àmbit educatiu.
  2. El dictamen del jurat serà el 15 de juny de 2020. S’informarà a través de les xarxes socials i es contactarà a les persones i AMPA guanyadores.
  3. En la valoració dels treballs es tindrà en compte diversos factors, com l’originalitat creativa, la tècnica o la capacitat d’expressar les experiències personals i familiars en el confinament.
 7. Condicions generals i acceptació de les bases: El fet de participar en el concurs comporta acceptar aquestes bases i per tant que l’AMPA de cada centre i FAMPA Castelló puguen compartir les fotografies en les xarxes socials. En qualsevol moment les persones participants poden eliminar les seues fotografies o sol·licitar que deixen de compartir-se.