¿Com puc fer la matrícula telemàtica?

Compte enrere per a l’admissió escolar 2020-2021

El pròxim dilluns 8 de juny s’obre el termini per a sol·licitar plaça escolar en la plataforma www.telematricula.es de la Conselleria d’Educació. Un tràmit que es podrà realitzar fins al dimarts 16 de juny. Triar escola per als més xicotets i xicotetes de la casa és un moment molt important per a les famílies. Per aquest motiu, des de la Confederació d’AMPA Gonzalo Anaya – FAMPA Castelló Penyagolosa, FAMPA-València i FAMPA Enric Valor Alacant- volem que tingueu tota la informació necessària per a emplenar correctament el formulari telemàtic.

Per això, creiem que és necessari conéixer com funciona l’admissió i el sistema de punts o baremació, el desempat, la consulta de vacants o dels llistats provisionals, entre altres. Amb aquest objectiu, hem preparat una guia on us resumim en sis pàgines tota la informació que necessiteu per a sol·licitar plaça escolar en Infantil o fer un canvi de centre; una informació que haureu d’ampliar en la web de la matrícula telemàtica per a conéixer les àrees d’influència dels vostres municipis o districtes.

Per a acabar, us recordem que per a les famílies de la Confederació Gonzalo Anaya i les 1055 associacions de mares i pares d’alumnes del sistema educatiu públic, hi ha moltes opcions i alhora només una: #TriaPública, avancem totes i tots.

Podeu consultar la guia en valencià i castellà ací:

guia_valencià.pdf

guia_castellà.pdf