CONVOCATÒRIA
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
DE FAMPA CASTELLÓ “PENYAGOLOSA”
28 de novembre de 2020

Estimades AMPA:

A causa de la pandèmia no es va poder celebrar l’assemblea ordinària prevista per a principis d’any.

La convoquem ara per un doble motiu. Primer, per a complir amb les disposicions estatutàries sobre els exercicis 2019 i 2020. Segon, per a poder tenir el contacte directe i pròxim amb les AMPA que propícia una assemblea, malgrat les dificultats del moment.

És una bona ocasió per a posar en comú totes les qüestions que us preocupen i proposar noves accions. També perquè conegueu el funcionament de la Federació, en la qual tots i totes esteu convidats a participar, i la junta, que haurà de renovar-se en l’assemblea electoral de principis de 2021.

Per tot això, l’assemblea serà presencial amb l’opció de participació telemàtica. En la mesura del possible, és preferible l’assistència presencial, amb totes les mesures de seguretat i d’aforament vigents.

Així, segons el que estableixen els articles 17, 21 i 22­­ dels estatuts d’aquesta federació, i després d’acord de la Junta Directiva del 4 de novembre de 2020:

Es convoca a totes nostres AMPA a l’assemblea ordinària que se celebrarà el dissabte 28 de novembre de 2020 en el Museu de Belles Arts de Castelló (Av. Germans Bou 28, Castelló).

Hora: 09.30 h. en primera convocatòria, i a les 10.00 h en segona convocatòria (començarà en segona).

Ordre del dia:

1. Constitució de la Mesa de l’Assemblea General.
2. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
3. Memòria d’Activitats 2019.
4. Balanç econòmic de l’exercici 2019.
5. Projecte d’activitats per a l’any 2020.
6. Pressupost per a l’exercici 2020.
7. Precs i preguntes.

Per a poder assistir és necessari confirmar l’assistència abans de les 14 h del dijous 26 de novembre per mitjà d’aquest certificat que ha de signar el secretari o secretària de l’AMPA. Poden assistir fins a 3 persones per associació.

No dubteu a preguntar-nos qualsevol qüestió sobre l’assemblea o contactar amb la FAMPA per a qualsevol tema relacionat amb la vostra activitat.

El President: Josep Albiol Esteller
La Secretària d’Organització: Esther Pardo Belles

Castelló, a 11 de novembre de 2020