Azul Blanco Naranja Iconos Archivo Rectángulo Mediano Sitio Web

Aquesta setmana compartim un butlletí del més cultural. Coincidint amb el Dia del Llibre, compartim amb vosaltres propostes de lectura, com la campanya en la que ha participat FAMPA Castelló amb la Confederación Gonzalo Anaya i les altres federacions provincials valencianes, amb la que es presenta el foment de la lectura als infants des d’activitats online. També compartim un projecte realitzat per la formadora Aitana Muñoz, que tracta sobre el foment de la lectura en igualtat per als mes infants. A més a més, aquest cap de setmane en Castelló, en el cine OCINE de Estepark, es projecta la pel·lícula “Tom i Jerry”, que estarà en la gran pantalla fins a finals de maig.

Copia de Copia de Copia de 210329_022Copia de Copia de Copia de 210329_022 (2)