Estimades famílies,

Aquesta setmana us compartim la celebració de l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la Fampa, on es va renovar la Junta Directiva de la Federació per als pròxims anys, i on s’han incorporat  dues noves persones, apostant per l’evolució de l’entitat.

També celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient, aquest dissabte 5 de juny, amb la proposta de la campanya de l’Ajuntament de Castelló “Celebrem amb natura” , on s’ha preparat una activitat per a aquest diumenge 6 de juny, en el paratge de la Magdalena i Font de la Salut, a les 10.00 hores.  Més info.

Finalment, compartim també l’exposició de de “Morelladon & Cia”, una exposició que mostra els descobriments paleontològics fets en la comarca d’Els Ports. La mostra naix de la col·laboració entre els ajuntaments de Castelló i de Morella i es podrà visitar fins setembre. Els restos i la reproducció d’un exemplar del Morelladon beltrani són els protagonistes de l’exposició, a més d’altres espècies paleontològiques. Més info.