Estimades famílies,

Aquesta setmana compartim amb vosaltres la reunió que va tindre la Fampa amb Direcció Territorial, on es va fer una valoració d’aquest curs. També es van proposar millores per al servei de transport dels centres. A més, es va parlar de reincorporar als professionals com logopedes als centres per al curs vinent.

També compartim aquesta proposta d’Escola Valenciana que fomente la Coeducació als instituts amb l’organització de tallers per la igualtat de gènere a Secundària. Per això mateix, han presentat una proposta als pressupostos participatius de la Generalitat. Si tu també vols fer realitats els tallers de Coeducació, dona’ls el teu aval!

Finalment, la Generalitat ha publicat les bases per a les ajudes d’escolarització per als centres d’Educació Infantil i escoles infantils de primer cicle de la Comunitat Valenciana, per al curs 2021-2022

Teniu tots els enllaços sobre les imatges del butlletí.BUTLLETI FAMPA 34 (1) BUTLLETI FAMPA 34 (2)