Azul Blanco Naranja Iconos Archivo Rectángulo Mediano Sitio Web

Estimades famílies,

 

Aquesta setmana compartim amb vosaltres les ajudes que ha llançat educació per a les AMPA, amb la publicació de la resolució de 15 de juny de 2021, que són un total de 240 ajudes de 800 euros. En aquesta, es subvencionen les activitats realitzades des de setembre de 2020 fins al termini concedit en la resolució per a la justificació. El termini de presentació de sol·licituds i documentació és fins el 21 de juliol.

 

També us compartim que la Confederació Espanyola d’Associacions de mares i pares ha preparat una trobada online per la plataforma Zoom. Aquest esdeveniment es realitzarà el pròxim 6 de juliol, de 17:30 a 18:30 hores, i va dirigit a persones joves i adultes. Per a reunir-se, en aquest enllaç, ID de reunión: 894 4314 9270. Código de acceso: 001146.

 

Finalment, una proposta cultural “Contes a peu de Mar”: Una manera diferent de gaudir a l’aire lliure, en espais amplis i complint totes normatives sanitàries, d’experiències lúdiques per a compartir entre pares i fills.

La màgia dels llibres infantils s’acostarà a peu de mar a fi de fomentar la lectura en els més xicotets. Una combinació perfecta entre animació, narració i dramatització de la mà d’actors com Felip Kervarec, Eva Fernández, Blai Senabre, Silvia Colomer, Rosabel Canós, Anna Claramonte, Paula Bernabeu i Eva Andújar. Aquest Cicle se celebrarà tots els dimecres de Juliol i Agost, a les 19.30 hores, alternant la platja *Serradal amb la de la Pineda.BUTLLETÍ FAMPA 35 (1) BUTLLETÍ FAMPA 35