FAMPA Castelló denuncia la retirada de llibres amb perspectiva LGTBI+

La titular del Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Castelló ha imposat la retirada de llibres de temàtica LGTBI+ dels centres escolars arran d’un recurs d’Advocats cristians

CASTELLÓ – 16/10/2021

FAMPA Castelló denuncia els fets ocorreguts provocats per la mesura cautelar, ja que suposa envair l’educació de qüestions ideològiques i polítiques que no haurien d’afectar a l’àmbit de l’aprenentatge.

Els llibres retirats, que van ser cedits per l’Ajuntament de Castelló, donen visibilitat a la diversitat de gènere i, per tant, són material de suport per a l’educació sexual. A més, aquesta competència està aprovada legalment per a formar part dels currículums escolars.

FAMPA Castelló reivindica la llibertat d’expressió, la llibertat educativa i l’educació de qualitat, deixant d’utilitzar l’àmbit educatiu com a camp de batalla per a qüestions de caràcter ideològic o moralista.

 

FAMPA Castelló denuncia la retirada de llibres amb perspectiva LGTBI+ (2)