FAMPA Castelló anima a les famílies a presentar-se a les eleccions a consells escolars

La participació en aquests espais és essencial per millorar els centres educatius

El pròxim 18 de novembre són les eleccions a consells escolars de centre i, per això, FAMPA Castelló convoca a les famílies a presentar la seua candidatura fins al 3 de novembre. La implicació de les famílies en l’acció educativa és fonamental perquè millora el desenvolupament i les condicions de l’ensenyament.

Aquests consells són els òrgans de govern dels centres on es decideixen els aspectes més importants del funcionament de les escoles infantils, col·legis públics d’educació infantil i primària i instituts d’educació secundària.

A més, aquest espai és l’ideal per a compartir metes i reptes comuns, cooperar, involucrar-se i implicar-se en la presa de les decisions. També és el lloc on dissenyar programes de col·laboració tenint en compte les necessitats de les famílies.

L’interés principal de les famílies i el professorat ha de ser el benestar de l’alumnat, que s’aconsegueix amb un model d’escola participativa i democràtica. Per tant, és necessari comptar amb aquests consells perquè són el lloc de trobada, debat i consens de tota la comunitat educativa.

Així doncs, des de la FAMPA Castelló Penyagolosa us conviden a col·laborar en una de les eines que disposen en les comunitats educatives per millorar la vida dels centres i l’educació que reben els nostres fills i filles.