Les AMPA de la Comunitat tornen als centres educatius

foto ampas vuelven coles

Les noves mesures contra la covid-19 permeten també que l’alumnat no porte la mascareta en la classe d’educació física

CASTELLÓ – 04/11/2021

El nou protocol sanitari actualitza les mesures referents als centres educatius en la Comunitat Valenciana. Les Conselleries de Sanitat i Educació han establert que la mascareta no siga obligatòria durant la classe d’educació física sempre que es realitze a l’aire lliure, per tant, sí que s’ha d’utilitzar dins del gimnàs. En canvi, a l’interior de les aules les normes seran les mateixes.

A més, les associacions de mares i pares d’alumnes tindran facilitats per accedir al centre i desenvolupar les activitats que s’organitzen, sempre que es respecten les mesures de prevenció i les que establisquen els plans de contingència propis dels centres educatius.

Les conselleries d’Educació i Sanitat tenen com a objectiu flexibilitzar les mesures gràcies a la evolució de la pandèmia. Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa es reivindica la necessitat d’adaptar els protocols sanitaris a les escoles.

La federació també celebra la tornada de les AMPA als centres, ja que es tracta d’un avanç que permet que les associacions de mares i pares i les famílies puguen tornar a les escoles per tal de reunir-se i utilitzar els espais destinats a les activitats que s’organitzen.