FAMPA Castelló insta a les famílies a votar el 18 de novembre

banner
  • El pròxim dijous són les eleccions a consells escolars

Aquest dijous, 18 de novembre, són les eleccions a consells escolars de centre. La federació d’associacions de mares i pares d’alumnes anima a les famílies a participar en aquestes eleccions amb el seu vot.

El consell escolar és el màxim òrgan de govern dels centres educatius en què les famílies tenim veu i vot per a participar en la presa de decisions que afecten el dia a dia dels col·legis i instituts de les nostres filles i fills. Aquest òrgan és l’espai on treballar per a proporcionar la millor qualitat educativa a l’alumnat i garantir el seu benestar.

Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa es demana flexibilitat a tots els centres escolars quant a l’horari de votacions i es convoca a les famílies a fer un esforç per anar a votar. També és important rebre suport i compromís per part dels centres, ja que la seua col·laboració és essencial a l’hora de promocionar les eleccions i les candidatures.

Us animem a participar en les votacions per al consell escolar el 18 de novembre perquè amb això aconseguirem la màxima representació de les famílies i la col·laboració en una de les eines de què disposen en les comunitats educatives per millorar la vida dels centres i l’educació que reben els nostres fills i filles.