FAMPA Castelló demana que es concreten les mesures del protocol de la COVID-19

FAMPA Castelló demana que es concreten les mesures de protocol de la covid-19 (2)
  • La Federació sol·licita més recursos, previsió i planificació

FAMPA Castelló Penyagolosa trasllada la inquietud de les famílies respecte al canvi constant de mesures a l’hora de decidir els confinaments i les novetats anunciades en la vacunació de 5 a 11 anys. Per tant, es demana que es definisquen clarament les accions de tal forma que es genere confiança amb aquestes.

Des de l’organització que representa a les AMPA de Castelló s’ha manifestat un respecte total a les decisions en matèria de salut que s’emeten. No obstant això, creuen fonamental que es dediquen més recursos docents per a l’alumnat de centres educatius públics, més encara en una situació com aquesta, amb una alta incidència, confinaments de l’alumnat i nombroses baixes del professorat.

També han reivindicat la necessitat d’afavorir la conciliació familiar i laboral, en el cas de les quarantenes de fills i filles (permís laboral retribuït). Una altra preocupació manifestada per les famílies és el dèficit educatiu que estan generant els confinaments i contagis reincidents en l’alumnat. Per això insisteixen en la importància de promoure una educació telemàtica de qualitat, aportant els recursos a les persones que els necessiten per superar l’escletxa digital.

Per acabar, també proposen que es tornen a revisar els criteris d’avaluació per al curs 21-22. Hem de continuar contribuint col·lectivament a la lluita contra el coronavirus, per la qual cosa s’han d’unir esforços i incloure més planificació i previsió per a l’actual i futures situacions.