programa jornada inclusió web
  • La trobada serà presencial i telemàtica

FAMPA Castelló Penyagolosa presenta la jornada Inclusió: de l’aula al món laboral. Se celebrarà el pròxim dissabte 12 de febrer de 10 a 13 hores en la sala d’Actes del Museu de Belles Arts de Castelló i en línia a través del canal de YouTube FAMPA Castelló Penyagolosa.

La trobada té com a objectius orientar a les famílies amb filles i fills amb diversitat funcional, donar resposta a la petició d’informació de les AMPA de centres d’Educació Especial i contribuir a avançar en el camí per fer possible que els drets de les persones amb diversitat laboral es transformen en oportunitats educatives i laborals des d’un vessant inclusiu.

En aquesta jornada participaran autoritats educatives i d’ocupació, amb expertes i amb iniciatives innovadores d’ocupació laboral i experiències personals que ens enriquiran com a famílies, com a comunitat educativa i com a societat. 

Es posarà sobre la taula el dret a la inclusió educativa i laboral i es comentaran perspectives i itineraris formatius, vies, programes i iniciatives d’ocupació. Entre altres, es presentaran les ponències: Itineraris escolars per a la inserció laboral, a càrrec de Raquel Andrés, directora general d’Inclusió Educativa, El marc jurídic de la inclusió educativa i laboral, a càrrec de l’advocada especialitzada en diversitat funcional, Mercedes Lizcano, i Línies polítiques i programes per a l’ocupació de les persones amb diversitat funcional, a càrrec d’Enric Nomdedéu Biosca, secretari autonòmic d’Ocupació.

Les persones interessades en participar, tant presencialment com telemàticament, s’han d‘inscriure a través de l’enllaç que trobaran en la pàgina web i les xarxes socials de FAMPA Castelló Penyagolosa. Les inscripcions es podran realitzar fins al dijous 10 a les 12 hores. L’aforament presencial estarà limitat per ordre d’inscripció.

Val. Inclusió, de l'aula al món laboral