Totes a una! Jornada de bones pràctiques en associacions de famílies

Estimades AMPA,

volem presentar-vos la primera jornada de bones pràctiques en associacions de famílies “Totes a una!” que organitza la regidoria de Participació Ciutadana amb la col·laboració de la FAMPA Castelló Penyagolosa.

La jornada tindrà lloc el dissabte 8 d’octubre a partir de les 10:30 h a l’Edifici Menador (plaça de l’Hort dels Corders, 4, Castelló de la Plana), i podran assistir totes les AMPA que ho desitgen, tant aquelles de nova creació, com les que ja tinguen experiència. En ella, podreu assistir a una taula rodona sobre bones pràctiques a les AMPA, xerrades sobre la importància de les associacions en els centres educatius i la seua funció, i també treballarem en grups, depenent del grau d’experiència de l’AMPA.

L’objectiu de la jornada és reunir a les AMPA de la nostra província per comunicar-nos, per recuperar la il·lusió i el sentit de propòsit, és a dir, l’energia que necessitem per no desanimar-nos, afrontant els reptes diaris tenint sempre presents els objectius que totes tenim en comú.

A més, la jornada serà una molt bona oportunitat per compartir amb altres associacions totes aquelles iniciatives meravelloses que duem a terme a les AMPA.

Treballant totes juntes aconseguirem AMPA obertes, transparent i amb ganes de comunicar-se.

Si voleu assistir, empleneu el següent qüestionari: https://forms.gle/VGeiypf97n4KYohy7

Gràcies, us esperem.