Més de 50 AMPA federades amb la FAMPA Castelló Penyagolosa obtenen l’ajuda per a AMPA de la Conselleria d’Educació

Això suposa quasi el 80% d’AMPA federades que van presentar el seu projecte

Ja ha sortit la resolució de la concessió de subvencions per a finançar el foment d’activitats de la participació, associació i formació de mares i pares realitzades per les AMPA.

Aquest any hi havia 230 subvencions per a les AMPA de tota la Comunitat Valenciana, i de la província de Castelló han obtingut l’ajuda un total de 53 AMPA de les 67 que es van presentar. Totes aquestes AMPA estan federades amb la FAMPA Castelló Penyagolosa.

Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa el nostre paper és mantenir informades a les AMPA de totes les ajudes que poden ser interessants per a elles, a més d’ajudar-les a presentar correctament tots els documents necessaris per a poder aconseguir dites ajudes. Per això, és motiu d’orgull que tal quantitat d’AMPA federades hagen sigut beneficiàries d’aquesta subvenció.

A banda, també volem ressaltar la feina i dedicació de les AMPA, que cada any ens presenten projectes més amplis i innovadors. És evident que aquest any, després de passar temps complicats, les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes han tornat amb moltes ganes d’implicar-se plenament en l’educació dels seus fills i filles.