Resum “La família phygital: com educar sense prohibir”

Aquest dissabte 14 de gener ha tingut lloc la primera formació sobre eines digitals organitzada aquest any amb la intenció d’ensenyar a les famílies a guiar als seus fills i filles a través del món de les noves tecnologies i les xarxes socials.

La xerrada, anomenada “La família phygital: com educar sense prohibir”, impartida per la periodista especialitzada en comunicació i màrqueting on i offline, Sandra Romero, ha mostrat a les famílies assistents algunes pautes a seguir per donar als fills i filles una bona educació digital i a sensibilitzar-los i donar-los recomanacions per protegir la seua identitat ara i en el seu futur, sempre sense prohibir-los l’us d’unes eines que ara ens acompanyen al llarg de la nostra vida.

A la xerrada hi havia inscrits una cinquantena de mares, pares i altres familiars de xiquets i xiquetes des dels 3 fins als 11 anys. Els assistents han pogut gaudir d’una xerrada dinàmica i participativa en la qual han sigut conscients de tot allò que és necessari per a afrontar la vida en les xarxes dels menuts i menudes.

El dissabte 28 de gener tindrà lloc la segona xerrada de la formadora Sandra Romero, aquesta vegada dirigida a famílies de joves dels 11 als 17 anys (des de 6é de primària fins a 2n de batxillerat). En aquesta xarrada aprendrem com educar per a desenvolupar un esperit crític, sobre l’empremta i la identitat digital i com gestionar-la amb els fills i filles. També aprendrem a utilitzar les xarxes socials que gasten els adolescents: Tiktok, Instagram, whatsapp i LinkedIn. I finalment sobre com es poden gastar les xarxes a manera de currículum.

La inscripció a aquesta segona formació ja està oberta i es podrà realitzar fins al divendres 27 de gener a les 15 h a través d’aquest enllaç: http://fapacastello.com/event/com-educar-per-crear-una-bona-identitat-digital/.