Taller en línia de promoció de la lectura adreçada a famílies i docents

La Confederació Gonzalo Anaya ha programat un taller de foment de la lectura per al proper dijous 23 de febrer de 18 h a 20 h en línia, amb la finalitat de promoure la lectura en la població escolar i amb el suport de la família i de l’entorn.

El taller s’ha programat amb l’assessorament de l’Escola Internacional d’educació en positiu i d’un equip especialitzat en suport familiar.

Les ponents seran les coach educatives de l’equip Key Jumper: Ana Belén Jover Payá, Cristina de La Torre i Sisi Sanchéz.

L’objectiu del taller és donar suport a les famílies i als docents en l’inici de la lectura i la seua continuïtat, donar recursos d’habilitats socials per a poder abordar en l’entorn familiar i escolar i oferir eines per a poder aplicar per al seu desenvolupament amb la lectura, mitjançant tècniques fàcils i pràctiques que ajudaran a implementar la lectura en el dia a dia.

La inscripció es pot realitzar en aquest enllaç: